Vrtnarjenje z užitkom

Vrtna orodja Urban Series podjetja SKIL poskrbijo, da bo vrtnarjenje vedno v užitek, hkrati pa zavzamejo zelo malo prostora, ko jih ne uporabljate.

Urban Series
V urbanih območjih je prostora le malo, stanje pa se ne izboljšuje. Vrtovi postajajo vse manjši, zato je vedno več vrtov na balkonih in strehah. Vse to pa pomeni, da je za shranjevanje na voljo veliko manj prostora. Dostopna serija vrtnih orodij Urban Series je posebej zasnovana za te okoliščine.
Oblika, ki zavzame manj prostora
Ta priročna orodja niso zgolj preprosta za uporabo, imajo tudi enkratno rešitev SKIL Easy Storage. Tako je shranjevanje teh orodij mala malica. Oblikovali smo jih prav z namenom, da zavzamejo čim manj prostora. Tako boste lažje ohranili red v garaži, lopi ali omari.
Preprosto shranjevanje
Majhna vrtna orodja imajo priročen kavelj Easy Storage, s katerim jih lahko obesite na zid. Kavlje lahko povežete, tako da lahko postavite orodja eno zraven drugega. Večji kosi orodja imajo lastne značilnosti. Vzemimo na primer kosilnice: imajo svoj stabilizator, kar jim omogoča, da se shranijo pokončno ob zidu.
Preprosta uporaba in shranjevanje

Vrtna orodja serije SKIL Urban Series so izjemno priročen način, da poskrbite za svoj vrt. Visokotlačni čistilnik, kosilnica, vrtni puhalnik ali rezalnik za živo mejo – serija električnega vrtnega orodja SKIL ima vse, kar potrebujete.