Za orodja, ki jim lahko zaupate
Podjetje SKIL je neomajno zavezano h kakovosti. Zato vam vedno nudimo garancijo tako za električne kot tudi za merilne izdelke.
Garancija brez zapletov

Če vaše orodje SKIL ne deluje, vam omogočimo enostavno popravilo ali zamenjavo. Garancija brez zapletov pomeni:

  • Brez registracije
  • Brez razkrivanja osebnih podatkov
  • Brez prerekanja
5-letna garancija na orodja brez ščetk

Naša orodja brez ščetk so zmogljivejša in učinkovitejša od primerljivih orodij, ki jih poganjajo motorji s ščetkami. Ker znotraj motorja ne prihaja do trenja, se tudi počasneje obrabljajo. V visoko kakovost naših orodij brez ščetk smo tako zelo prepričani, da vam nudimo standardnih 5 let garancije (1 leto v primeru profesionalne ali podobne uporabe).

Standardna 3-letna garancija na orodja SKIL
Pripadajo vam standardna 3 leta garancije (1 leto v primeru profesionalne ali podobne uporabe). To pomeni, da vam tekom trajanja garancije v primeru tovarniške napake ali napake v materialu orodje brezplačno popravimo ali zamenjamo.
Garancija na akumulatorje
Za naše akumulatorje vam nudimo standardnih 6 mesecev garancije. Garancija se podaljša na 2 leti, če gre za naše akumulatorje ActivCell™, in kar na 3 leta, če gre za naše akumulatorje Keep Cool™. V primeru profesionalne ali podobne uporabe vam za vse akumulatorje pripada 6 mesecev garancije.