SKIL predstavlja ...
SKIL predstavlja ...
Številna inovativna brezžična in žična orodja so bila dodana trenutni paleti vrtalnikov, žag, brusilnikov in drugih električnih orodij.
Več kot orodja
Več kot orodja

Podjetje SKIL princip »naredi sam« ponese na naslednjo raven z novo paleto izdelkov in preoblikovanim logotipom. Nova rdeča paleta se osredotoča na to, da bi vam zagotovila najboljšo izkušnjo za hitro opravljanje vsakodnevnih opravil »naredi sam«. Podjetje SKIL vas podpira še naprej tudi med delom, s številnimi nasveti in namigi za princip »naredi sam«.

#SKILhelps

Katero koli orodje. Katero koli opravilo. En akumulator.

Platforma 20V Max Energy Platform – NAJBOLJ prilagodljiv sistem akumulatorjev – je v središču nove ponudbe izdelkov. Akumulatorske baterije so zasnovane za zmogljivo obratovanje in tako, da se prilegajo vsem orodjem Energy Platform, ki so na voljo z akumulatorji in brez njih. To vam omogoča prilagodljivost za dodajanje več orodij vaši paleti za uporabo z obstoječim akumulatorjem in polnilnikom.

Keep Cool™: naša najhladnejša inovacija doslej
Keep Cool™: naša najhladnejša inovacija doslej
Nova brezžična orodja Energy Platform uporabljajo tehnologijo akumulatorjev Keep Cool™, ki podaljša čas delovanja za do 25 % in podvoji življenjsko dobo akumulatorja. Patentirana tehnologija vpijanja toplote preprečuje pregrevanje akumulatorjev in tako izboljšuje njihovo delovanje.
ActivCell™: Pametno upravljanje energije
ActivCell™: Pametno upravljanje energije
Vsi akumulatorji so opremljeni s sistemom ActivCell™, ki zagotavlja bolj dosledno napajanje. Naša patentirana tehnologija deluje za optimiziranje porabe energije, preprečevanje pregrevanja in izboljšanja delovanja akumulatorja.
Izumi
Izumi

Podjetje SKIL je predano priročnosti, inovacijam in kakovosti. To so ključni atributi izjemnih orodij, ki postavljajo letvico na visoko mesto, ko gre za oblikovanje, tehnologijo in enostavnost uporabe. Naša nova paleta izdelkov je polna patentiranih inovacij, vključno z brusilniki brez filtra s sistemom zbiranja praha X-Flow in rezljačami z delovno lučko 180° LED. Več kot orodja. S podjetjem SKIL je vse lažje.

Za orodja, ki jim lahko zaupate
Za orodja, ki jim lahko zaupate

Vsem orodjem SKIL in akumulatorjem Keep Cool™ je priložena standardna 3-letna garancija. Orodja brez ščetk imajo 5-letno garancijo.

Ni potrebna nikakršna registracija.
Brez deljenja osebnih podatkov.
Brez nevšečnosti.