Katero koli orodje. Katero koli opravilo. En akumulator.

PWRCORE, naš vodilni akumulatorski sistem v panogi, je poln pametnih inovacij za zagotavljanje optimalne moči za vsako delo. Za popolno prilagodljivost je vsaka serija naprednih akumulatorjev in hitrih polnilnikov 100-odstotno združljiva z vsemi ustreznimi električnimi in vrtnimi orodji SKIL.

Odkrijte izdelke PWRCORE

ActivCell™: Inteligentno upravljanje moči

Vsak napreden akumulator SKIL je opremljen s patentirano tehnologijo ActivCell™. Inteligentni sistem za upravljanje porabe energije nenehno spremlja napetost, temperaturo in tok akumulatorja, kar zagotavlja optimalno zaščito in maksimizira učinkovitost.

KeepCool™: Patentirana tehnologija hlajenja

Naša vrhunska tehnologija KeepCool™ podaljša čas delovanja za do 25 % in podvoji življenjsko dobo baterije. Posamezne akumulatorske celice so opremljene z našo inovativno tehnologijo absorpcije toplote, da dlje časa delujejo pri optimalni temperaturi, preprečujejo pregrevanje in izboljšujejo delovanje.

Patentiran kazalnik napolnjenosti akumulatorja: Pametne funkcije vsepovsod

Orodja SKIL so razvita na podlagi 100 let strokovnega znanja in vsako od njih je opremljeno z inovativnimi funkcijami za dobro opravljanje dela. Naš kazalnik napolnjenosti akumulatorja priročno prikazuje raven napolnjenosti akumulatorja in vas vnaprej opozori, ko je čas za hiter vklop.

Napredna orodja, ki jim lahko zaupate

Tako smo prepričani v naše visoko zmogljive izdelke, da je vsako vodilno električno orodje SKIL in napredna baterija KeepCool™ standardno opremljena s 3-letno garancijo. Brezkrtačna orodja imajo 5-letno garancijo.

Energy Platform (EP) = PWRCORE 20

Leta 2022 se je Energy Platform (EP) preimenovala v PWRCORE 20. Platforma se ni spremenila na kakšen drugačen način. Tako lahko uporabljate baterijo EP v izdelkih PWRCORE 20 in baterijo PWRCORE 20 v izdelkih EP.