SKIL Multisaw za najrazličnejša opravila – 5330

Presenetljivo vsestranska žaga za najpogostejša opravila
Družba SKIL s ponosom predstavlja žago SKIL 5330 Multisaw. Ta inovativna večnamenska žaga je kompaktno orodje za različne materiale, ki je primerno za vse vrste opravil sam-svoj-mojster v hiši in okolici. S to inovacijo je družba SKIL v svoji ponudbi izdelkov predstavila popolnoma nov segment. To je prva žaga SKIL, ki se jasno osredotoča na rezanje različnih materialov: »Z žago 5330 Multisaw boste vsako stvar razrezali hitro in naravnost.«

Navdušijo tudi skriti deli
Med najpomembnejšimi funkcijami žage SKIL 5330 Multisaw sta izjemno močan 600-vatni motor, ki omogoča delo skoraj brez napora, in velika največja globina reza, kar 28,5 mm, za preprost razrez večine materialov.

Lahko delo z vsemi običajnimi materiali
S svojimi inovacijami družba SKIL izpolnjuje vaša pričakovanja za orodje: vsestranskost, priročnost in preprostost. Kot pove že ime, lahko z žago SKIL 5330 Multisaw razrežete prav vse: od talnega laminata in cevi PVC do ploščic in aluminijastih profilov. Žaga je tako preprosta, da jo lahko uporabljate s samo eno roko! Ročaj je tu zelo pomemben: priročna oblika in odličen oprijem zagotavljata, da boste vedno imeli vse pod nadzorom.

Inovacije, ki nadgrajujejo leta tradicije
Družba SKIL je izumila žago SKILsaw, prvo krožno žago na svetu. Njen uspeh je sprožil razvoj najrazličnejših električnih orodij, ki so bila podobno uspešna. Žaga SKIL 5330 Multisaw je najnovejši inovativni predstavnik široke palete izdelkov SKIL.