Odkrijte ...
Odkrijte ...
Odlično lasersko in merilno orodje SKIL s številnimi inovativnimi in pametnimi funkcijami. Več informacij v nadaljevanju ali neposredno na povezavi na vsa naša orodja.
Dobro, boljše, zeleno
Dobro, boljše, zeleno
Človeško oko je izredno občutljivo na svetlobo. Zato je mogoče nekatere barve lažje prepoznati kot druge. Kot ste morda že uganili, je zelena ena od teh barv. V primerjavo z rdečo je zelena barva veliko bolj vidljiva za človeško oko. Zato imate z zelenimi laserskimi črtami, ki jih je mogoče projicirati do 30 metrov proč, zagotovljeno vrhunsko vidljivost.
Priročnost litij ionov z raznolikimi možnostmi polnjenja
Priročnost litij ionov z raznolikimi možnostmi polnjenja
Vsi križni laserji imajo vgrajen litij ionski akumulator, ki ga je mogoče zlahka polniti prek vgrajenega polnilnega priključka micro USB. Indikator ravni napolnjenosti akumulatorja priročno prikazuje, koliko zmogljivosti akumulatorja še preostaja. To pa še ni vse.
Inovativno merjenje z laserjem
Inovativno merjenje z laserjem
Delovno območje laserskih merilnikov SKIL sega do 30 metrov za natančno in hitro merjenje razdalje ter površine. Vsa orodja imajo različne načine merjenja. Merilna razdalja brez projekcijskega cilja ali na neravne in ukrivljene površine je možna tudi z modelom SKIL 1929 z vgrajenim merilnim kolesom.
Nivelirna dela na višji ravni
Nivelirna dela na višji ravni
Križni laser SKIL 1911 je dobavljen s trinožnim stativov, ki omogoča višjo raven nivelirnih del. Orodje ima 1/4-palčno navojno odprtino za pritrditev zgoraj in spodaj za preprosto pritrditev trinožnega stativa ali vpenjala.