SKIL Kombinacija sabljaste in vbodne žage 4600

Sabljasta žaga in vbodna žaga v eni
Kombinirana žaga podjetja SKIL je kompaktna in lahka žaga, ki zmore večino običajnih žaganj doma in okrog hiše. Kombinira dve priljubljeni orodji v enem za domača opravila: sabljasta žaga in vbodna žaga. Pritisnite gumb in ročaj pomaknite iz položaja za sabljasto žago v položaj za vbodno žago. Edinstveno držalo za rezila drži standardna rezila sabljaste in vbodne žage, odvisno od tega, katera so na voljo. Preostale koristne funkcije, kot sta zaklopno stikalo in dvoprstni gumb, zagotavljajo dodatno udobje pri delu. Trimetrski kabel omogoča vso svobodo, ki jo potrebujete pri gibanju. Od zdaj naprej lahko s kombinirano žago podjetja SKIL dela opravljate s samo enim orodjem – ali groba rezanja ali fina nastavljanja!

Odlična vsestranskost
Kombinacija teh dveh priljubljenih orodij za žaganje pri domačih opravilih omogoča popolno rešitev za različna žaganja doma in okrog hiše. Ali za rezanje tramov, cevi, vej ali laminatnih talnih oblog je kombinirana žaga podjetja SKIL pravo orodje za opravilo.

Visoka zmogljivost
Z zmogljivim motorjem moči 400 W in dolžino hoda 18 mm je kombinirana žaga idealna za hitro žaganje. In zahvaljujoč zmogljivosti dolžine hode 80 mm v les lahko s kombinirano žago opravite vsa običajna žaganja doma in okrog hiše.

Priročne funkcije za večje udobje pri delu
Lahka konstrukcija kombinirane žage, kompaktna oblika in uporaba z eno roko omogočajo preprosto uporabo, odlično svobodo gibanja in podporo med delom. Zaklopno stikalo in dvoprstni gumb zagotavljata udobno delovanje, vgrajen puhalnik prahu pa ohranja črto rezanja čisto za dobro vidljivost. Da lahko z delom začnete takoj, so kombinirani žagi SKIL 4600 priložena tri vsestranska rezila: za les, odvijanje in skobljanje.