Vroče novosti ...
Z našimi novimi elektronsko vodenimi toplotnimi pištolami boste dosegli optimalen rezultat tako pri spajkanju, voskanju smuči kot odstranjevanju barve.
Vedno pod nadzorom
Elektronika s stalnim nadzorom nivoja temperature orodja preprečuje pregrevanje naših toplotnih pištol. To vam omogoča uporabo šob z majhnimi premeri za različna opravila spajkanja, odstranjevanja spajkanja in varjenja.
Nastavljene za delo
Toplotne pištole SKIL omogočajo izbiro temperature med 50 in 650 °C, izbirate pa lahko tudi različne nastavitve pretoka zraka do 500 l/min. Model SKIL 8040 vsebuje tudi priročen zaslon LCD, s katerim lahko natančno nastavite ustrezno temperaturo in pretoka zraka za svoje delo.
Prevroče za rokovanje ...
Naše toplotne pištole vključujejo edinstveno funkcijo za izmet šobe, ki omogoča varno takojšnje odstranjevanje šob, še posebej, kadar so vroče, kar omogoča hitro preklapljanje med šobami za različne načine delovanja.
Splošno dostopni dodatki
Toplotne pištole SKIL so združljive z najpogostejšimi šobami za toplotne pištole, ki so splošno dostopne na trgu, kar omogoča, da boste vedno našli ustrezno šobo za svoje delo.