Velika zmogljivost. Kompaktno shranjevanje.
Vrtno orodje SKIL 20V deluje pametneje, hitreje in močneje kot kadar koli. Vaša vrtna opravila še nikoli niso bila enostavnejša. In orodje je zasnovano tako, da zavzame kar najmanj prostora za shranjevanje. Imamo pravo orodje za prav vsako opravilo na vrtu.
Katero koli orodje. Katero koli opravilo. En akumulator.
Pozdravite novi sistem SKIL Energy Platform. Za vsa orodja v prilagodljivi liniji Energy Platform potrebujete en sam akumulator. Ta zmogljivi akumulator vključuje tehnologijo Keep Cool™, ki preprečuje pregrevanje, podaljša čas delovanja za do 25 % in podvoji življenjsko dobo akumulatorja.
Shranjevanje, ki varčuje s prostorom
Majhna vrtna orodja SKIL z edinstveno rešitvijo ‘Easy Storage’ imajo priročni obešalnik, s katerim jih obesite na steno. In zasnovana so tako, da zavzamejo kar najmanj prostora za shranjevanje. Nič več nereda!
Brezžična kosilnica SKIL brez ščetk
Ta zmogljiva kosilnica SKIL 0140 je zasnovana z najnovejšo tehnologijo: električnim motorjem brez karbonskih ščetk, ki je sedaj zmogljivejši kot kadar koli in deluje kar desetkrat dlje. Vgrajena funkcija SKIL Grass Guide vam je v pomoč pri košenju vzdolž robov in zidov. Na osrednjem ročaju pa lahko enostavno nastavite pravo višino košnje za vašo zelenico.
Brezžična prirezovalnika trave SKIL
Prirezovalnika trave SKIL 0230 (rezilo dolžine 25 cm) in SKIL 0240 (rezilo dolžine 30 cm) imata naravnost neustavljiv apetit. Glavo prirezovalnika je moč nastaviti v različne položaje. Izjemno praktično za delo na težje dostopnih mestih.
Brezžični rezalnik za živo mejo SKIL
Če se vam zdi obrezovanje žive meje in grmičevja predolgotrajno opravilo, morate preizkusiti rezalnik za živo mejo SKIL 0430. Zmogljiva z diamantom nabrušena rezila kar švigajo tudi skozi vejevje debeline do 20 mm, vi pa lahko nemoteno delate naprej. Rezilo dolžine 55 cm z enim samim gibom obdela veliko površino. Tako vam ostane več časa za druge stvari.
Brezžični puhalnik listja SKIL brez ščetk
S puhalnikom listja SKIL 0330 lahko tako suho kot tudi mokro listje odstranite kot bi mignil. Velik premer cevi in aksialni ventilator omogočata pretok velike količine zraka pri hitrosti do 160 km/h. Kot nalašč za delo na velikih površinah. Kolesce za prilagajanje hitrosti zraka in redukcijska šoba sta vam v pomoč pri delu na težje dostopnih mestih.