Velika zmogljivost. Kompaktno shranjevanje.
Vrtno orodje SKIL 20V deluje pametneje, hitreje in močneje kot kadar koli. Vaša vrtna opravila še nikoli niso bila enostavnejša. In orodje je zasnovano tako, da zavzame kar najmanj prostora za shranjevanje. Imamo pravo orodje za prav vsako opravilo na vrtu.
Katero koli orodje. Katero koli opravilo. En akumulator.
Pozdravite novi sistem SKIL Energy Platform. Za vsa orodja v prilagodljivi liniji Energy Platform potrebujete en sam akumulator. Ta zmogljivi akumulator vključuje tehnologijo Keep Cool™, ki preprečuje pregrevanje, podaljša čas delovanja za do 25 % in podvoji življenjsko dobo akumulatorja.
Shranjevanje, ki varčuje s prostorom
Majhna vrtna orodja SKIL z edinstveno rešitvijo ‘Easy Storage’ imajo priročni obešalnik, s katerim jih obesite na steno. In zasnovana so tako, da zavzamejo kar najmanj prostora za shranjevanje. Nič več nereda!
Brezžične kosilnice SKIL z brezkrtačnim motorjem
Zmogljivi kosilnici SKIL 0130 in 0140 poganja brezkrtačni elektromotor, zaradi česar so hitrejši, močnejši in trajnejši kot kdaj koli prej. Vgrajeni vodnik za travo SKIL vam pomaga pri košnji vzdolž robov in sten, ergonomske možnosti pa zmanjšujejo obremenitve rok in hrbta.
Akumulatorski obrezovalniki trave SKIL
Obrezovalniki trave SKIL 0230 (25 cm), 0240 (30 cm) in 0250 (33 cm) imajo nenasiten apetit. Opremljen je z zanimivimi novostmi, vključno s funkcijo Twist Load za nastavitev nitke v nekaj sekundah, ne da bi bilo treba popolnoma razstaviti tuljavo ter dovolj močan za prirezovanje velikih površin.
Akumulatorski rezalnik za živo mejo SKIL
SKIL rezalnikom za živo mejo obrezovanje žive meje in grmovja še nikoli ni bilo enostavnejše. Diamantno brušena jeklena rezila na rezalnikih za živo mejo SKIL se brez težav vrtijo med do 20 mm debelimi vejami. 50-centimetrska (model 0429) in 55-centimetrska (model 0430) rezila obrežejo velike površine v samo eni rundi. Tako vam ostane več časa za druge stvari.
Brezžični puhalnik listja SKIL brez ščetk
S puhalnikom listja SKIL 0330 lahko tako suho kot tudi mokro listje odstranite kot bi mignil. Velik premer cevi in aksialni ventilator omogočata pretok velike količine zraka pri hitrosti do 160 km/h. Kot nalašč za delo na velikih površinah. Kolesce za prilagajanje hitrosti zraka in redukcijska šoba sta vam v pomoč pri delu na težje dostopnih mestih.
Najbolj kompaktna brezžična verižna žaga v svojem razredu
Izkoristite energijo brezkrtačnega motorja modela 0534; 5,0 Ah baterija zmore 70 obrezovanj. Kompaktna oblika zagotavlja učinkovito delovanje. Verigo je mogoče hitro zamenjati brez dodatnega orodja.