Brez krtač: hitreje, močneje in trajnejše
Če se želite tudi najtežjih opravil lotiti na brezžičen način, so orodja brez krtač prava izbira za vas. Brezkrtačni motorji so hitrejši, zmogljivejši in imajo veliko daljšo življenjsko dobo od krtačnih motorjev primerljive velikosti.
Bolj učinkoviti
V motorjih brez krtač se ne ustvarja trenje, zaradi česar je njihovo delovanje bolj učinkovito. Orodja z motorji brez krtač so opazno hitrejša in bolj zmogljiva od orodij primerljive velikosti s krtačnimi motorji. Motorji brez krtač se manj obrabijo, kar predstavlja še eno dolgoročno prednost.
Z motorji brez krtač je razlika očitna
Da bi vam dokazali, kako zelo učinkovita so orodja SKIL brez krtač, smo poskrbeli, da sta se pomerila brezžični akumulatorskega udarnega vrtalnika brez krtač (model 3070) in primerljivo orodje s krtačnim motorjem (model 3020). Model 3070 je za 51 % hitrejši, 33 % močnejši in zdrži 10-krat dlje.
Katero koli orodje. Katero koli opravilo. En akumulator.
SKIL v svojo ponudbo zmogljivih in vrtnih pripomočkov dodaja vse več brezkrtačnih orodij. Vsem je skupen akumulatorski sistem ‘Energy Platform’, ki se napaja s pomočjo edinstvene tehnologije Keep Cool™ za nadzor segrevanja.
Orodja, ki jim lahko zaupate
V visoko kakovost našega brezkrtačnega orodja samo tako trdno prepričani, da vam zanj zagotavljamo 5-letno garancijo. Poleg tega vam zagotavljamo tri-letno garancijo na priložene akumulatorje Keep Cool™.