Dobro, boljše, zeleno
Dobro, boljše, zeleno
Ali iščete najboljšo lasersko tehnologijo za nivelirna dela? Iskanje je končano: prava izbira je SKIL 1911. SKIL vam z razlogom daje zeleno luč. Preberite več spodaj.
Zakaj izbrati zeleno?
Zakaj izbrati zeleno?
Človeško oko je izredno občutljivo na svetlobo. Zato je mogoče nekatere barve lažje prepoznati kot druge. Kot ste morda že uganili, je zelena ena od teh barv. V primerjavo z rdečo je zelena barva veliko bolj vidljiva za človeško oko. Zato imate z zelenimi laserskimi črtami, ki jih je mogoče projicirati do 20 metrov proč, zagotovljeno vrhunsko vidljivost.
Oznake za točno pomoč
Oznake za točno pomoč
Jasne oznake na vodoravnih in navpičnih laserskih črtah SKIL 1911 so še ena velika prednost tega križnega laserja. Oznake so na laserskih črtah prikazane z enakimi intervali, kar zagotavlja boljšo pomoč pri obešanju slik ali barvanju sten. Laserske linije so priročno samodejno poravnane v samonivelirnem načinu.
Priročnost litij ionov z raznolikimi možnostmi polnjenja
Priročnost litij ionov z raznolikimi možnostmi polnjenja
Ta križni laser ima vgrajen litij ionski akumulator, ki ga je mogoče zlahka polniti prek vgrajenega polnilnega priključka mikro USB. Indikator ravni napolnjenosti akumulatorja priročno prikazuje, koliko zmogljivosti akumulatorja še preostaja. To pa še ni vse ...
Nivelirna dela na višji ravni
Nivelirna dela na višji ravni
Križni laser SKIL 1911 je dobavljen s trinožnim stativov, ki omogoča višjo raven nivelirnih del. Orodje ima 1/4-palčno navojno odprtino za pritrditev zgoraj in spodaj za preprosto pritrditev trinožnega stativa ali vpenjala.