Servis

Servis za popravila

Popravila v garancijskem roku
Vaše orodje SKIL bo najhitreje popravljeno, če ga oddate (skupaj z računom) svojemu prodajalcu SKIL. Prodajalec bo poskrbel za popravilo orodja pri ustrezno usposobljenih serviserjih. Orodje lahko oddate brez pribora in kovčka. Orodja pred oddajo ne smete razstavljati. Stroške popravila bo krilo podjetje SKIL. V določenih primerih vam bomo namesto popravila izdelek zamenjali.

Popravila zunaj garancijskega roka
Za popravila se obrnite na vašega distributerja podjetja SKIL

Rezervni deli

COVID-19 vpliva na vsak del našega življenja in našega poslovanja. Želeli smo vas posodobiti, da vam zaradi težav s pošiljko ne bomo mogli dobaviti rezervnih delov. Trenutno ne moremo niti potrditi, kdaj bodo na voljo naši nadomestni deli. Naj vam priporočamo, da nadaljujete s preverjanjem posodobitev našega spletnega mesta. Iskreno se opravičujemo za morebitne nevšečnosti, ki jih to lahko povzroči.

Garancija

Vsa orodja SKIL so skrbno pregledana, temeljito preizkušena in podvržena strogemu nadzoru kakovosti. Zato podjetje SKIL zagotavlja jamstvo tako za svoja električna kot tudi merilna orodja. To jamstvo ne omejuje kupčevih garancijskih pravic po nakupni pogodbi s prodajalcem oziroma veljavnih zakonskih pravic.

Garancijkski pogoji

Navodila za uporabo

Ali iščete navodila za uporabo? Navodila za uporabo lahko prenesete na strani z izdelkom. Starejša orodja SKIL lahko najdete v našem arhivu izdelkov.