Profesionalna električna orodja SKIL Masters

SKIL Masters: profesionalna orodja za profesionalne uporabnike!
SKIL Masters so profesionalna orodja za profesionalne uporabnike! Temeljijo na več kot 90-letnih izkušnjah v razvoju in izdelavi primernih delovnih orodij. Izkušnje, ki segajo vse do legendarne žage SKIL, iznajdbe krožne žage podjetja SKIL iz leta 1924.

V tem času smo spoznali, kaj je uporabno in kaj ne. To so dokazali številni preizkusi in ocene neodvisnih institucij, kjer je podjetje SKIL pogosto osvojilo najvišja priznanja, kot so „Najbolj cenovno dostopna izbira“, „Najboljši nakup“ in „Zelo priporočljivo“. Te nagrade potrjujejo, kaj je podjetju SKIL pri razvoju in proizvodnji najbolj pomembno: stalna in visoka kakovost izdelkov.

Več kot 90 let dediščine
Pri podjetju SKIL že več kot 90 let v svojih električnih orodjih uporabljamo najnovejšo tehnologijo. To pomeni, da smo pridobili edinstveno znanje o tem, česa si profesionalni uporabniki električnih orodij najbolj želijo. Enostavna in uporabna orodja, ki združujejo trpežnost, preprosto uporabo in učinkovitost ob neprekosljivi cenovni dostopnosti. Tako se lahko posvetite le temu, da bo vaše delo opravljeno v najkrajšem možnem času!

Dokazana vzdržljivost
Vemo, da je vaše delo odvisno od vaših električnih orodij in da morajo ta orodja delovati v vseh razmerah dan za dnem. Zato so naša orodja vzdržljiva in trpežna. Kot primer naj omenimo, da so iz kovine številni izpostavljeni sestavni deli, med katere sodijo tudi ohišja pogonov. Najboljše od vsega pa je kakovost za profesionalne uporabnike, ki je še vedno cenovno zelo dostopna.

SKIL Masters so profesionalna električna orodja, ki opravijo svoje delo v težjih delovnih pogojih ob strokovnih zahtevah.

To so:

  • Orodja s trpežnostjo, na katero se lahko zanašate dan za dnem 
  • Orodja za preprosto uporabo, s katerimi lahko prihranite čas in se osredotočite na delo 
  • Orodja, ki ponujajo neprekosljivo kombinacijo zmogljivosti in vrednosti 

Deležni ste vsega znanja in izkušenj, vzdržljivosti, zmogljivosti in cenovne dostopnosti, ki so prisotni pri vseh orodjih SKIL Masters. Izdelki SKIL Masters so vam na voljo v vseh skupinah električnih orodij. Na povezavi Izdelki boste našli orodja SKIL Masters, ki jih potrebujete za svoja strokovna dela!

SKIL Europe je član združenja EPTA (European Power Tool Association - Evropsko združenje proizvajalcev električnih orodij)