Inovacije

SKIL je pojem za enostavnost, inovativnost in kakovost. Ta načela so osnova za izjemna orodja, ki se od drugih razlikujejo glede dizajna, tehnologije in enostavne uporabe.

Kompakten električni prezračevalnik trate za učinkovito odstranjevanje mahu

Orodje SKIL 0701 je kot nalašč za prezračevanje trave in odstranjevanje mahu. Na mestih, ki so še posebej težavna za ročno obdelavo, električni prezračevalnik trate SKIL mah odstrani hitro in brez truda.

Več o tem

Učinkovito in okolju prijazno odstranjevanje plevela

Plevelnik „Weedbuster“ SKIL 0700 hitro in učinkovito odstranjuje trdovraten plevel, mah in majhne rastline med ploščicami na poti, terasi ali dovozu. Zdaj vam ni treba več ročno odstranjevati plevela, pri katerem utrpite bolečine v kolenih in hrbtu, ter uporabljati strupenih pesticidov, ki lahko škodijo okolju.

Več o tem

Delajte dlje s SKILovim sistemom „Hybrid Power“

Na prvi pogled se zdi 14,4-voltni vrtalnik SKIL 2461 „Hybrid Power 16 V Max“ običajen litij-ionski akumulatorski vrtalnik, a videz vara. Orodje ima enake funkcije kot drugi običajni akumulatorski vrtalniki, zdaj pa lahko s SKILovim inovativnim sistemom „Hybrid Power“ delate še dlje.

Več o tem

SKIL ‘Urban Mower’: Izjemna okretnost za mestne vrtove

Mestna kosilnica SKIL je idealna za vaš mestni vrt. Je kosilnica z edinstvenim sprednjimi vrtljivi kolesci za optimalno okretnost.

Več o tem

Sabljasta žaga in vbodna žaga v eni

Kombinirana žaga podjetja SKIL je kompaktna in lahka žaga, ki zmore večino običajnih žaganj doma in okrog hiše. Kombinira dve priljubljeni orodji v enem za domača opravila: sabljasta žaga in vbodna žaga.

Več o tem

Za čistejše delo s kazalnikom ravni prahu SKIL

Družba SKIL s ponosom predstavlja inovativni kazalnik ravni prahu, ki bo pri brušenju olajšal vaše življenje. Pri brušenju je največja nadloga prah. Ker ga nastane veliko, ga vaš brusilnik ne zmore vedno posesati. Zdaj boste z inovacijo podjetja SKIL delovno okolje zlahka ohranjali čisto!

Več o tem

Presenetljivo vsestranska žaga za najpogostejša opravila

Družba SKIL s ponosom predstavlja žago SKIL 5330 Multisaw. Ta inovativna večnamenska žaga je kompaktno orodje za različne materiale, ki je primerno za vse vrste opravil sam-svoj-mojster v hiši in okolici. S to inovacijo je družba SKIL v svoji ponudbi izdelkov predstavila popolnoma nov segment. To je prva žaga SKIL, ki se jasno osredotoča na rezanje različnih materialov: »Z žago 5330 Multisaw boste vsako stvar razrezali hitro in naravnost.«

Več o tem

Konstantno krmiljenje toplote

Takoj ko obstaja nevarnost, da se bo vaše orodje v notranjosti pregrelo, se bo glavni grelni element samodejno izklopil. Nato bo ventilator začel pihati zrak v stroj, da se bo grelni element ohladil. Do pregrevanja lahko pride, če denimo po nesreči zaprete izpust zraka ali če uporabljate redukcijsko šobo z majhnim premerom.

Več o tem

Patentirani okvir za brušenje Equalizer

Tračni brusilniki so zaradi visoke hitrosti traku najprimernejši za odstranjevanje materiala. To tudi pomeni, da vedno obstaja tveganje, da boste obdelovani kos popraskali ali pa v njem ustvarili vdolbine. Patentirani okvir Equalizer družbe SKIL je namenjen preprečevanju prav tega. Omogoča vam, da dosegate popolnoma izenačene rezultate brušenja, celo pri odstranjevanju plasti stare barve in laka.

Več o tem

Primeren brusilnik za vsako opravilo

Pravi brusilnik za vsako opravilo – SKILov novi univerzalni brusilnik Fox 3-in-1. Združuje tri vrste brusilnikov – rotacijski, delta in ekscentrični brusilnik – v enem priročnem in lahkem orodju.

Več o tem

SKIL Lynx vrtna žaga ponuja enostavno obrezovanje vej do premera 80 mm

Nova Lynx Vrtna Žaga ponuja udoben in enostaven način, kako oblikovati drevje in grmičevje. Od sedaj naprej je mogoče obrezovanje vej do premera 80 mm brez fizičnega napora!

Več o tem

S funkcijo Screw Assist je preprosto!

Modela 2016 (12 V) in 2017 (14,4 V) sta opremljena z SKILovo edinstveno funkcijo Screw Assist, ki trdno drži vijak pripravljen za uporabo. To je idealno, ko delate z eno roko – v kotu ali nad glavo.

Več o tem

Rezanje v ravni liniji še nikoli ni bilo tako enostavno | Vodilna letev

Vodilo SKIL je najboljši pripomoček za izdelavo natančnih rezov pod kotom 90º in 45º. Zagotavlja povsem ravne in natančne reze z odstopanjem največ 1 mm na meter.

Več o tem

Skilov sistem za nadzor pritiska: manj pritiska, boljše brušenje

Ali zjutraj kdaj pijete svež pomarančni sok? In ko pomarančo pritisnete na ožemalnik, ali to običajno storite z res veliko silo, ker menite, da boste tako iztisnili več soka in poleg tega to dosegli še hitreje? V bistvu velja ravno nasprotno. Če pomarančo pritisnete zelo močno, s tem otežite delo motorčka ožemalnika, tako da ne more delovati pravilno. Kako je to povezano z brušenjem?

Več o tem