SKIL predstavlja ...
Številna inovativna brezžična in žična orodja so bila dodana trenutni paleti vrtalnikov, žag, brusilnikov in drugih električnih orodij.
#Skilhelps
#SKILhelps
SKIL vam ponuja vse, kar potrebujete, da opravite delo hitro in na primeren način. Od jasnih pojasnil glede uporabe orodij do nasvetov za domače mojstre za lažje in prijetnejše delo.
Brushless: Brez krtač: hitreje, močneje in trajnejše
Če se želite tudi najtežjih opravil lotiti na brezžičen način, so orodja brez krtač prava izbira za vas. Brezkrtačni motorji so hitrejši, zmogljivejši in imajo veliko daljšo življenjsko dobo od krtačnih motorjev primerljive velikosti.
Vroče novosti ...
Z našimi novimi elektronsko vodenimi toplotnimi pištolami boste dosegli optimalen rezultat tako pri spajkanju, voskanju smuči kot odstranjevanju barve.
Odkrijte ...
Odlično lasersko in merilno orodje SKIL s številnimi inovativnimi in pametnimi funkcijami. Več informacij v nadaljevanju ali neposredno na povezavi na vsa naša orodja.
Zgodovina
Zgodovina
Leta 1923 je Edmond Michel izumil prvo električno žago na svetu. Skupaj s svojim poslovnim partnerjem Josephom Sullivanom je ustanovil podjetje Skilsaw Incorporate. To označuje začetek razvoja skoraj neomejene serije uspešnih električnih ročnih orodij.