Frequently Asked Questions

Do you have any questions about a specific job or tool? Or do you want to know the differences between individual tools? You’ll find a handy list of Frequently Asked Questions on the SKIL website.

Check if your question is there, and find the answer you’re looking for!

  • Kaj pomeni „16V Max“?

    Baterijski paket „16V Max“ (14,4 V) je sestavljen iz štirih baterijskih celic. Vsaka celica ima dve napetostni vrednosti: nazivno in maksimalno. Kadar se 3,6-voltna litij-ionska baterija polni, se polni z napetostjo 4 V. Le kadar se izprazni za 50 %, doseže nazivno vrednost 3,6 V. Nazivna napetost se izračuna na naslednji način: 3,6 V x 4 baterije = 14,4 V. Maksimalna („Max“) napetost pa temelji na najvišji mogoči napetosti: 4 V x 4 baterije = 16 V.
  • Kaj pomeni „20V Max“?

    Baterijski paket „20V Max“ (18 V) je sestavljen iz petih baterijskih celic. Vsaka celica ima dve napetostni vrednosti: nazivno in maksimalno. Kadar se 3,6-voltna litij-ionska baterija polni, se polni z napetostjo 4 V. Le kadar se izprazni za 50 %, doseže nazivno vrednost 3,6 V. Nazivna napetost se izračuna na naslednji način: 3,6 V x 5 baterij = 18 V. Maksimalna („Max“) napetost pa temelji na najvišji mogoči napetosti: 4 V x 5 baterij = 20 V.
  • Ali so izdelki Energy Platform (EP) združljivi s platformo PWRCORE™?

    Energy Platform SKIL (EP) in platforma PWRCORE 20 sta enaki. Spremenilo se je samo ime (leta 2022). Tako lahko uporabljate baterijo EP v izdelkih PWRCORE 20 in baterijo PWRCORE 20 v izdelkih EP.