Delajte dlje s SKILovim sistemom „Hybrid Power“

Delajte dlje s SKILovim sistemom „Hybrid Power“
Na prvi pogled se zdi 14,4-voltni vrtalnik SKIL 2461 „Hybrid Power 16 V Max“ običajen litij-ionski akumulatorski vrtalnik, a videz vara. Orodje ima enake funkcije kot drugi običajni akumulatorski vrtalniki, zdaj pa lahko s SKILovim inovativnim sistemom „Hybrid Power“ delate še dlje. Indikator napolnjenosti akumulatorske baterije pokaže, kdaj je treba kabel priključiti na orodje. In ko je kabel priključen, se akumulatorska baterija polni samodejno, če ne držite stikala za vklop/izklop.

„Hybrid Power“ za nadaljevanje dela
In kako pravzaprav deluje inovativni sistem „Hybrid Power“? Vsak trenutek, ko ne držite stikala za vklop/izklop, se polni akumulatorska baterija. Če pomislite, nihče ne dela neprekinjeno. Med delom se neprestano ustavljate, da poberete naslednji vijak ali da ga namestite na obdelovanec. Delo prekinete tudi, ko pripravljate naslednji del obdelovanca ali zamenjate vijačne nastavke. S polnjenjem akumulatorske baterije med temi premori lahko delate dlje.

Ste pozabili napolniti akumulatorsko baterijo?
Predstavljajte si, da ste akumulatorski vrtalnik shranili že pred časom, a ste pozabili popolnoma napolniti akumulatorsko baterijo. Zato bi morali svoj novi domači projekt začeti z na pol prazno akumulatorsko baterijo, a izkaže se, da to ne bi bilo dovolj za dokončanje dela. Se vam sliši znano? Na srečo lahko zdaj delate dlje s SKILovim sistemom „Hybrid Power“. Šestmetrski kabel vam zagotavlja veliko gibljivost pri delu. Priloženi motek pa kabel priročno shranjuje.

Priročne funkcije za večje udobje pri delu
Ta akumulatorski vrtalnik je opremljen z akumulatorsko baterijo z zmogljivostjo 1,5 Ah. Nastavitev sklopke VariTorque 17+1 zagotavlja natančno vijačenje z 17 nastavitvami in dodatno nastavitvijo za vrtanje. Funkcija nastavljive hitrosti in elektronska zavora zagotavljata popoln nadzor med delom. Druge priročne funkcije, kot sta zanesljiva tehnologija litij-ionskih akumulatorskih baterij in 10-milimetrska hitrovpenjalna vrtalna glava za hitro in preprosto menjavo pribora, zagotavljajo še večje udobje pri delu. Dobra vidljivost na nad vašim delom je zagotovljena zahvaljujoč svetilki LED.