Ups!

Če bi le imel »Urban Mower«! Tu lahko vidite, zakaj, oziroma preberete več.

Optimalna okretnost

SKIL 0711 »Urban Mower« je kosilnica z enkratnimi vrtljivimi sprednjimi kolesi, ki zagotavljajo optimalne manevrske sposobnosti. Še nikoli ni bilo tako preprosto kositi okoli ovir na vrtu. Težko dviganje je stvar preteklosti, saj je orodje lahko in ga je preprosto premakniti na začetek nove redi.

Učinkovito delovanje in nastavljiva višina košnje
Energijsko varčni hitri elektromotor z 9500 vrtljaji na minuto zagotavlja dovolj moči za učinkovito delo. Kot bi mignil, boste uživali v pogledu na svojo brezhibno pokošeno trato. Nastavite pravo višino košnje – izbirate lahko med tremi – in zagotovite, da bo trata vsakič pokošena popolno.
»Easy Storage«

Kosilnica spada v SKILov program praktičnih vrtnih orodij »Urban Series«, ki vam prihranijo prostor. Priročno parkirno podnožje omogoča, da kosilnico SKIL 0711 »Urban Mower« po uporabi priročno shranite ob steno.

Trpežna, gibka rezila

Kosilnica SKIL 0711 »Urban Mower« ima vgrajena trpežna in gibka rezila. Rezila ne rjavijo in ne morejo otopeti. Če jih je vseeno treba zamenjati, pa je njihova zamenjava res preprosta. So standardne velikosti, zato so široko dostopna na trgu. Skratka, ta trpežna rezila imajo vrsto prednosti pred kovinskimi rezili.