Naženite mah
SKIL 0701 je idealno orodje za grabljanje ali rahljanje trate.
Učinkovit in uspešen
Upravljanje ročnih grabelj trate je naporno opravilo, SKIL 0701 pa mah odstranjuje hitro in udobno. Manevriranje z okornimi grabljami za trato zna biti težavno, z lahkotnim orodjem SKIL »Moss extractor« pa uživate v svobodi gibanja. Zelo priročno, kadar morate manevrirati okoli vgrajene opreme ali cvetnih gredic.
Hitro do rezultatov: 50 m² v 25 minutah
»Moss extractor« – ime pove vse: orodje učinkovito odstranjuje mah z vaše trate. In dela hitro: brez težav obdela 50 m² trate v 25 minutah.
Trpežna, gibka rezila

Prezračevalnik trate SKIL 0701 ima vgrajena trpežna in gibka rezila. Rezila ne rjavijo in ne morejo otopeti. Če jih je vseeno treba zamenjati, pa je njihova zamenjava res preprosta. So standardne velikosti, zato so široko dostopna na trgu. Skratka, ta trpežna rezila imajo vrsto prednosti pred kovinskimi rezili.

»Easy Storage«

Prezračevalnik trate spada v SKILov program praktičnih vrtnih orodij »Urban Series«, ki vam prihranijo prostor. Prezračevalnik trate SKIL 0701 je dobavljen z vodilom »Easy Storage«, ob pomoči katerega ga lahko po uporabi obesite na steno in prihranite dragoceni prostor.